ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 06:56:11
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Декабрь » 30 » Жванія і Княжицький не хочуть свідчити у справі побиття Чорновол
10:23:32
Жванія і Княжицький не хочуть свідчити у справі побиття Чорновол

Народні обранці Давид Жванія та Микола Княжицький, яких пов’язує телеканал «ТВі», цілеспрямовано не хочуть давати покази правоохоронцям у справі про побиття журналістки та громадської активісти Тетяни Чорновол. Вказані народні депутати зацікавили слідство після того, як стало відомо, що один із нападників на Чорновол Олександр Котенко був власником фірми «Кейко Україна», яка приймала участь у рейдерському захваті телеканалу «ТВі».

Як повідомили джерела в правоохоронних органах, саме Олександр Котенко після вдалого захвату «ТВі» передав усі права фірму-рейдера Жванії та Княжицькому. Тому слідство й зацікавило це невипадкове знайомство нардепів з кривдником Тетяни. Погодьтесь, запитань більше ніж відповідей! Проте, Давид Жванія та Микола Княжицький, прикриваючись своєю депутатською недоторканістю, аж ніяк не хочуть йти на контакт із слідством та прояснити істину у справі.

Особливо слідство зацікавило почути свідчення народних обранців після того, як колишній акціонер телеканалу «ТВі» Костянтин Кагаловський заявив на своїй сторінці в «Фейсбуці», що до нападу на журналістку причетні вказані депутати, які безпосередньо контактують з Олександром Котенком, який брав участь у легалізації захоплених рейдерським шляхом українських активів телеканалу. Та після таких заяв не те, що у слідства, у нас простих громадян виникли питання, на які повинні відповісти депутати. Тим більше, судячи з останніх подій в країні, побиття відомої громадської активістки владі, ну аж ніяк невигідно, а ось представникам опозиції, майдан яких згасає на очах – це дало змогу активізувати людей… Погодьтесь, як не дивно звучить, але це факт.

 

"Громадський журналіст”

Просмотров: 661 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner