ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Четверг, 28.03.2024, 15:15:08
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 30 » Зачем в Украине оппозиция, если есть "Правий сектор"?
14:21:51
Зачем в Украине оппозиция, если есть "Правий сектор"?

Найближчим часом, ми, ймовірно, станемо свідками спростування традиційних опозиційних партій і рухів, члени яких будуть в самий брутальний спосіб "залучені” до екстремістського руху "Правий сектор”. 
В останьому зверненні до громадськості й активістів керівництво цього угруповання вимагає проводити революційну пропаганду серед якомога широких мас населення, при чому, особлива увага приділятиметься роботі із силовиками. 
Ми вже ставали свідками такої "роботи” на прикладі зухвалого вбивства пострілом у голову 27-річного співробітника міліції у Голосіївському районі столиці, або катування захоплених на Грушевського бійців внутрішніх військ. 
Крім того, у зверненні міститься чітка вказівка щодо захоплення влади на місцях, а також розпочати тотальні репресії під виглядом "нейтралізації активного антиукраїнського елементу”. Що мається на увазі в даному випадку ініціатори циркуляра не повідомляють, очевидно, сподіваючись на відповідне однозначне розуміння таких вказівок активістами на місцях.

А таке розуміння зовсім не гарантує безпеки компактним етнічним поселенням, і взагалі, особам іншої національності й віросповідання. Так що, часи "єврейських погромів” в Україні, виходить, іще остаточно не минули…  
Разом із тим, керівництво "Правого сектору”, передбачаючи те, що з рештою активна фаза політичної кризи в Україні вичерпалася і добігає логічного завершення, наполягає на тому, аби "польові” командири на місцях були здатні діяти в нелегальних умовах, а також могли забезпечувати й екіпіровувати ввірені підрозділи всім необхідним (мабуть у самому широкому сенсі – від касок з "арафатками”, до вогнепальної зброї!), невиключно, для подальшого проведення виїзних "акцій” (гастролів) в Києві та інших областях.
Дивним у цьому повідомленні є заклик прибути до Києва для "знайомства та інструктажу”, беручи до уваги, нібито, готовність активістів працювати "в нелегальних умовах” й те, що вказаний контактний номер телефону (+38-096-054-82-75), як окремо наголошено, ймовірно прослуховувається. Невже не простіше користуватися сервісами мережі Інтернет? 
Невже пан Ярош почав вибудовувати власний культ особистості, який потребує періодичного поклоніння й підношень дарунків, чи то "відкупних”?

Макс Шаловський, "Украинский выбор

Просмотров: 571 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner