ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 26.04.2024, 08:03:57
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 27 » Віталій Кличко взявся за старе і шантажує осередки «УДАРу»
11:29:35
Віталій Кличко взявся за старе і шантажує осередки «УДАРу»

Кличко окрім, як біди, разом зі своєю тупою євроінтеграцією і таким самим злочинним Євромайданом - для українців та України нічого путнього принести не може. Наш депутат-боксер добряче підняв собі рейтинги на Майдані Незалежності. Але яка ціна цього безглуздого самопіару Кличка?
Те що сьогодні коїться в лавах бійцівсько-портивної партії «Удар», окрім як «жах» назвати ніяк не можна. Постійний тиск на керівників обласних осередків з вимогами, від яких ті просто «прозрівають». Причому всі вказівки Кличка керівниками обласних осередків партії повинні виконуватися чітко та негайно не зважаючи на те, чи можуть вони це зробити, чи ні. І головне, що все  вони повинні робити за власні кошти. Власне кажучи Кличко мабуть вирішив впроваджувати у своїй партії рекетирські методи, які він використовував у 90-х. 
Але як вже нам відомо, Кличко поставив в своїй партії питання так, що його рішення обговоренню та оскарженню не підлягають – які б вони абсурдні не були. 
Проте сьогодні Кличко кинув всі сили на Євромайдан, який з кожним днем все більше і більше згасає, а люди зневіряються в лихо-опозиціонерах. 
Для створення хоча б якоїсь ілюзії присутності людей на Євромайдані Кличко зобов’язав голів регіональних та районних осередків привезти за власні кошти в столицю не менше 5 осіб від кожної районної організації. У разі ж невиконання такої вказівки Кличко пообіцяв звільнити з займаних посад кожного хто не справиться.
Така «дибільна» діяльність Кличка звичайно ж шокувала керівників регіональних осередків, особливо шантаж з боку лідера «УДАРу». 

Просмотров: 546 | Добавил: Admin | Теги: Удар, Кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner