ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 26.04.2024, 22:15:43
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Ноябрь » 15 » В.Кличко піариться на економічних проблемах України
12:51:05
В.Кличко піариться на економічних проблемах України

Що українцю погано – від того у німця радість! Тож не дивно, що справжній бюргер В.Кличко разом зі своїми однопартійцями взявся люто критикувати економічні проблеми України, що виникли останнім часом через російській фактор.

В гонитві за передвиборчими рейтингами в хід іде увесь арсенал безпринципності – і гучні заяви про неминучий дефолт, і прогнози 100% девальвації гривні у найближчі 2 місяці, і, обов’язково, звинувачення влади у бездіяльності та провальному економічному менеджменті!

От тільки не вистачає лідеру партії «УДАР», так само, як і іншим її депутатам, одного – законодавчої ініціативи, чи принаймні будь-яких дій, які б хоч уявлення у людей створили про небайдужість політиків до долі України і її громадян!

Замість цього – чергова «сенсація» від Кличка: Україні пропонують кредит від КНР…Хочеться запитати: то й що? І слава Богу, що пропонують! Ймовірно «заслужений» доктор якихось там наук В.Кличко мало собі уявляє основи економічної теорії, інакше б розумів сутність глобалізаційних процесів, інвестиційної діяльності, відносність макроекономічних показників тощо.

Хіба ж такими категоріями може мислити український політик? Виправдовує Кличка лише той факт, що українським його можна назвати лише з очевидною натяжкою…

Просмотров: 565 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner