ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 01:50:28
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Февраль » 8 » Територія «Майдану» небезпечна для життя
17:32:22
Територія «Майдану» небезпечна для життя

Через ЗМІ раніше поширювалась інформація про напад радикально налаштованих активістів «євромайдану» на трьох правоохоронців, що відбувся на початку року 2 січня.  Нажаль представлена загалу інформація була висвітлена неправдоподібно, що й не дивно.

Окремі засоби інформації намагаються останнім часом спаплюжити будь-які факти, що  викривають протиправні та у більшості випадків злочинні дії т.зв. євромайданівців, «борців за світле життя». Адже, в сприйнятті зомбованих «революціонерів» злочинною може бути тільки влада. Інша, протилежна інформація взагалі не сприймається, хоч вона є правдивою. 
Повернемось до подій, що відбулись з трьома правоохоронцями.
Того злощасного дня товариші – два співробітника спецпідрозділу «Беркут» Попович та Кузнецов з Севастопольського гарнізону міліції та Герасимчук, військовослужбовець ВВ, у вільний від несення служби час на автомобілі ВАЗ 2108 Герасимчука під’їхали на             Володимирській узвіз. Припаркувавши авто правоохоронці попрямували до «Арки Дружби народів», де були й затримані одним з фашистьких загонів, що діє на  «Євромайдані». 
За з’ясованими даними Герасимчуку під час подальших подій нанесено тілесні ушкодження ножем та пораненому все ж таки вдалось втекти від рук катів. Однак,  його колегам не пощастило. Їх взяли у полон та доставили до Будинку профспілок на другий поверх. Далі почались допити, обшуки особистих речей, з витікаючими наслідками. Т.зв. стражі порядку «Євромайдану» почали активно знущатись над правоохоронцями, відточуюючи майстерність  проведення нацистських тортур.
У вказаних подіях навіть приймали участь народні обранці «Батьківщинівець» Ар’єв  та коменданти Парубій і Кубів, які напевно відхрещуються від цього, та й не дивно.
Після, полонених повели до місця парковки автомобіля, який «невідомим» чином вже був пошкоджений. Далі, конвоїри, напевно уявили себе «правоохоронцями» та почали здійснювати слідчу дію - огляд приватного автомобіля. Самозванці почали діяти «відповідно до вимог кримінального процесуального кодексу», а саме, виламали двері приватного авто, в якому знайшли каску, бронежилет, засоби захисту ніг і рук, які успішно, як трофей, поділили  між собою.
В подальшому, полонені повторно були доставлені до фашистського лігва – Будинка профспілок, де поєднуючи звичні методи фізичного та психологічного тиску, почали вимагали від  правоохоронців виступити  на одному з каналів на підтримку «Євромайдану» та засудження дій влади. Можна, навіть не гадати який канал це б транслював! Але, хлопці молодці, не зламались! 
Результат цього беззаконня вже відомий! Після численних тортур правоохоронців відпустили!     
Після цих подій, можна зробити висновок, що на місці правоохоронців міг бути будь-який громадянин, випадковий перехожий, очевидець та й Ви, шановний читач! На «Євромайдані» панує свавілля та беззаконня! Чи можна дії т.зв. протестувальників, демонстрантів, назвати мирними? Наврядчи…

Просмотров: 564 | Добавил: Admin | Теги: життя, Беркут, Територія, майдан | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner