ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Вторник, 16.04.2024, 21:53:35
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Октябрь » 12 » «Свобода» що не робить, один неонацизм виходить
14:10:31
«Свобода» що не робить, один неонацизм виходить


Впродовж своєї діяльності в Україні політична партія «Свобода» так і не змогла зробити позитивного внеску в розвиток незалежної держави. Жодного свідомо національного законопроекту, який би міг позитивно вплинути на економічні, соціальні, освітні реформи в державі, «свободівцями», протягом свого перебування у парламенті, надано не було.

Проте, діяльність представників «Свободи» у Верховній Раді, органах місцевого самоврядуваня зводилася лише до одного – дерибану та пропаганді ідей неонацизму.
Згадаймо хоча б депутатський запит заступника голови фракції «Свободи» Андрія Мохника до спікера парламенту Володимира Рибака з вимогою надати інформацію про національність діючих депутатів. Державі вкрай необхідні нові закони та реформи, а «Свободі» - виявити депутатів з неукраїнським корінням. І для цього потрібно було йти до Верховної Ради. Все це видається форменим фашизмом. Яке право мають «свободівці» втручатися в особисте життя? До того ж в паспорті громадянина України непередбачена графа про національність. Зі «Свободою» Україна скочується до звичайного фашизму, це вже не секрет, очевидні факти.
Виникає питання: «Що дасть депутатам від «Свободи» розуміння етнічної приналежності депутатського корпусу»? Або запропонують ввести відзнаки для етнічних і неетнічних українців? Це вже проходили, коли фашисти у Другу світову війну зобов’язували євреїв носити шеврони на рукавах. Сумно бачити, що за цими всіма іграми на публіку і для молодіжного електорату криються серйозні проблеми монополярності українського суспільства, яке само себе руйнує і семимильними кроками йде до географічного розділення.
І на останок про лідерів «Свободи». Перший і головний лідер - Олег Тягнибок, пристосуванець і клятвопорушник, купує дорогий автомобіль за 90 тисяч доларів, незрозуміло на які доходи, та розмірковує виключно про неонацизм. Другий лідер - Андрій Іллєнко, матюкається, як швець, і пише статті з висловлюваннями типу «в серці кожного українського гопника б’ється серце націоналіста». Третя, Ірина Фаріон - психічно неврівноважена особа, яка страждає цілим букетом психічних розладів (соціопатія, істерія, манія величі, наявність надцінних ідей).
Чудна партія, якщо у неї такі лідери. З такою партією можна повернутися у часи фашистської Німеччини, де євреям на одяг пришиватимуть жовту зірочку, а росіянам серп і молот. До цього обов’язково прийдемо під керуванням «свободівців», а роль Гебельса візьметься виконувати Фаріон, ну і ще попереду будівництво концтаборів і крематоріїв. Отаке майбутнє чекає на нас, якщо ми не роздавимо хребта «свободівському» перевертню.

Екатерина Журавлева

Просмотров: 936 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner