ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Вторник, 19.03.2024, 08:20:52
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 9 » США прагнуть, щоб багно в Києві залишилось назавжди
17:18:20
США прагнуть, щоб багно в Києві залишилось назавжди
США продовжують закликати демонстрантів, членів опозиції та громадянського суспільства в Україні проводити діалоги національного примирення. Здавалось б, підтримують заокеанські товариші євроінтеграційний курс українського народу. Та, як і завжди, у медалі присутні дві сторони, які помітно відрізняються одна від іншої.

Відчуваючи можливість втрати під собою української землі, американські «радники» з останніх сил намагаються її відвоювати, чого б їм це не коштувало. От і придумали вкотре звинуватити у всіх бідах та поневіряннях чинну владу, пригрозивши застосуванням до керівництва держави відповідних санкцій, в тому числі заморожування активів та візових обмежень щодо осіб, ніби то відповідальних за замовлення або застосування насильства.
Ось тільки виникає питання - за що? Адже саме до діалогу, з метою забезпечення стабільності в державі, закликає Президент України, який засудив застосування сили як з боку правоохоронних органів, так і окремих учасників акцій протесту і який не заперечує стремління України до Євроспільноти!
Саме керівництво держави, а не опозиційні лідери та активісти «Євромайдану», закликають утриматися від розпалювання ненависті або дій антисемітського або іншого характеру, які можуть розділити український народ!
Однак Штатам просто вигідна така гра «у бірюльки», яка може призвести лише до поглиблення сепаратистських настроїв окремих політичних рухів з метою підкорення нездоланної української волі «зеленому дядьку Сему».
Просмотров: 619 | Добавил: Admin | Рейтинг: 6.7/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner