ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Суббота, 20.04.2024, 15:34:02
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 28 » Мавпи з ядерним потенціалом
16:26:59
Мавпи з ядерним потенціалом

Останні події в державі привели до напруженості в суспільстві. Унаслідок протиправних дій окремих радикально настроєних організацій і громадян ескалація конфлікту навколо Євромайдану продовжується. Україна на межі громадянської війни.
Нагадаємо, з 19 січня на вулиці Грушевського в Києві напроти стадіону "Динамо” відбуваються сутички радикально настроєних учасників Євромайдану і міліції. З 23 січня учасники Євромайдану почали захоплювати міністерства в Києві та облдержадміністрації в регіонах.
Разом з проявами екстремізму почастішали анонімні погрози підриву гідроелектростанцій, а також об’єктів атомної енергетики, пошкодження яких може мати непередбачені особливо тяжкі наслідки для населення України і сусідніх держав. 
25 січня о 10:30 відбулася спроба силового захоплення Міністерства енергетики та вугільної промисловості, незважаючи на озвучені напередодні застереження Міністра Едуарда Ставицького: «Я звертаюся до усіх … не переходьте межу, за якою стоїть енергетична безпека нашої країни». В результаті, причетні до силового захоплення намагалися наївно вибачитися за свої дії, мовляв хотіли облаштувати пункт обігріву. В режимному приміщенні!!!
Мимоволі пригадується анекдот про мавпу з гранатою, не знаєш, коли вона її жбурне і куди, а тут ядерний потенціал цілої держави. Така безвідповідальність просто обурює. Атомна енергія невблаганна: вона не прощає помилок. Одна-єдина аварія може змінити цілий світ, вистачить і Європі і США. 
Спекулювати на таких речах – верх цинізму. Українці до цих пір не можуть перегорнути трагічну сторінку своєї історії, пов’язану з аварією на Чорнобильській АЕС. Ось уже 28 років Чорнобиль промовисто нагадує про себе щодня численними проблемами в різних сферах суспільства, у долі мільйонів людей, у житті кожного з нас. В Міністерстві зазначають, що сучасна трагедія може перевищити Чорнобиль в 7-8 разів. Наразі АЕС знаходяться під посиленим режимом охорони.
Події, які відбуваються навколо об’єктів національної енергетичної системи, негативно позначаються на рівні безпеки України і створюють загрозу її функціонуванню, а також життю і здоров’ю громадян. 
Українцям час консолідуватися заради власного порятунку, не варто переходити межу, після якої, не дай Бог, складеться необоротна ситуація для мільйонів людей.


Макс Шаловський, "Украинский выбор
Просмотров: 542 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner