ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Вторник, 19.03.2024, 04:02:51
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 9 » Фюле добряче нажився на нашій «євроінтеграції»
17:23:30
Фюле добряче нажився на нашій «євроінтеграції»

Не так давно з України поїхали відомі своїми перемовинами із владою щодо підписання Україною угоди про євроасоціацію та своєю затятою позицією визволення Юлії Тимошенко, єврокомісари - пан Штефан Фюле та пан Олександр Квасневський, однак шлейф їх «слави» чутно й досі.

Наразі, через ЗМІ просочується інформація про наростання скандалу серед керівництва Європарламенту, пов’язаного з фінансовими махінаціями в Україні Ш.Фюле та О.Квасневського.
Як стало відомо, знані європейські політики та діячі з кристально чистою душею, гідністю, думками та діями, так би мовити, взірці Європейського парламентаризму та демократії потрапили в халепу. Думали, що про їх діяльність т.зв. «політику сусідства» ніхто не дізнається. Не вийшло! Здавалося б, у Європі красиве життя, чисті узбіччя та немає корупції. Однак, європейська сутність насправді не така уже й чиста.
У міжнародних колах оперує інформація про те, що з виділених 3 млрд. євро на східне партнерство та програму розвитку демократії в Україні безвісті зникло 1 млрд. євро. Пани Фюлє та Квасневський розраховували, що «списання» вкраденого 1 млрд. євро на розвиток України відбудеться під шумок підписання з нею Угоди про Асоціацію.
Втім, цього не сталося. Україна не пішла в Асоціацію шахраїв та й гроші дивним чином зникли. Мабуть, пішли «єврики» на розвиток присадибних ділянок біля Брюсселю або на рахунки у швейцарські банки шановних євроінтеграторів.
Складається враження, що Єврокомісари приїжджали в Україну не для її просування в Асоціацію та визволення Юлії Тимошенко, про яку Європа взагалі забула, а заради банального відмивання грошей. Виявляється, шановні пани Фюле та Квасневський виявились звичайнісінькими політичними шарлатанами.
То чи потрібна нам така демократія та інтеграція в САМУ ...опу?
Просмотров: 679 | Добавил: Admin | Рейтинг: 7.4/21
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner