ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Суббота, 20.04.2024, 05:00:57
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Февраль » 14 » Депутат Ярослав Федорчук викрив казнокрадів «Батьківщини»
14:10:40
Депутат Ярослав Федорчук викрив казнокрадів «Батьківщини»

На поприщі існування «Євромайдану» у Києві в казні більшості опозиційних політичних сил «повісилася миша». Наразі, щоб уникнути повного падіння у прірву, представники ВО «Батьківщина» прийняли рішення щодо економії партійних коштів.
Та не всіх членів партії задовольнило таке рішення. Почало посилюватися значне невдоволення серед окремих функціонерів політичної сили. Одним із таких невдоволених став давнішній супротивник А.Яценюка Я.Федорчук.
На його особисте переконання О.Турчинов, за вказівками Яценюка, привласнили під час перебування при владі сотні мільйони доларів. Федорчук намагається залякати керівників «Батьківщини» тим фактом, що особисто був свідком, як вони носили незаконно привласнені грошові кошти у чемоданах.
До поплічників Турчинова Федорчук відносить і А.Кожем’якіна, Л.Денісову та С.Чеботаря, відверто та привселюдно заявляючи про те, що готовий оприлюднити факти їх злочинної діяльності, в тому разі, коли останні не відновлять фінансування «Батьківщини».
Та такі опозиційники, про яких тлумачить Федорчук, навряд чи коли-небудь візьмуться за розум та очистять совість перед українським народом. Адже ціль у них тільки одна – напхати власні кишені та проложити тільки собі, а не Україні, дорогу у світле та безтурботне майбутнє.

Просмотров: 599 | Добавил: Admin | Теги: батьківщина, київ, євромайдан, Федорчук | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner