ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 04:24:39
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Февраль » 6 » БОРОТЬБА ПРОТИ АМЕРИКАНСЬКОГО КАПІТАЛУ
13:03:18
БОРОТЬБА ПРОТИ АМЕРИКАНСЬКОГО КАПІТАЛУ

5 лютого під стіни Посольства США в Україні прийшло близько сотні мітингувальників ГО «Боротьба». Люди прийшли з вимогою до керівництва Сполучених Штатів припинити свою експансію на Україні та зупинити фінансування провокаторів громадянської війни. Розгорнувши плакати «Україна не бананова республіка» та «Ні громадянській війні» люди, через гучномовці та колонки почали вимагати припинення розгортання «Сирійського сценарію». Паралельно із цим, частина мітингуючи, з ящиків з-під бананів, спорудили під стінами посольства імпровізовану барикаду та підкотили діжки, по яких згодом почали бити палками. Цим люди недвозначно натякали на барикади Євромайдану, які споруджувались американським коштом.
Відповідаючи на про вокативні запитання десятків журналістів, котрі явно сподівались викрутити тему заможності акції, мітингарі дали чітку відповідь. Вони проти влади та проти опозиції, проти втручання у внутрішні справи України США та Росії, проти Євро-анти-авто та будь-яких інших Майданів. Люди згуртувались проти загарбницької політики США по відношенню до України. 
На кінець акції, один з активістів виступив з промовою. Він заявив, що це перша акція, але не остання. Найближчим часом, а саме 6 лютого вони пікетуватимуть Посольства Великобританії та Саудівської Аравії. Подальші плани та програма дій «Боротьби» викладена на сайті структури. 

Просмотров: 558 | Добавил: Admin | Теги: Майдауни, сша, Американський капітал, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner