ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 12:14:42
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Ноябрь » 26 » БЕНЕФІС ТЕТЯНИ ЧОРНОВІЛ
21:10:43
БЕНЕФІС ТЕТЯНИ ЧОРНОВІЛ

Події 25 листопада в Києві на Європейській площі запам’ятаються неадекватними діями журналістки Тетяни Чорновіл під час «звірячого захоплення» автомобіля правоохоронців представниками так званої «опозиції».
«Фашисти свободівці», «щури бютівці», які постійно гризуться між собою та зраджують один одного, представники «УДАРу», які не маючи власного інтелекту живуть лише інстинктами, а також «Фронт змін», невідомо, яких саме, але явно не поліпшуючих життя пересічних громадян, підбурили до неадекватних дій Тетяну Чорновіл, яка розбивши цеглою люк мікроавтобуса, проникла всередину та розбила ногами вікна. Цим вкотре довела, що є психічно хворою людиною.
Після розбиття «бітами» інших вікон, озвірілі народні депутати від   опозиції та їхні охоронці витягли з автомобіля правоохоронців, які нічого поганого не робили пересічним громадянам, та жорстоко побили їх.
Споглядаючи осторонь за всім, що відбувалося під час цієї події, у пересічних громадян складається враження, що їх цілком мирні наміри щодо висловлення прагнення приєднатися до цивілізованого Європейського союзу, вже очолила купка опозиційних політичних діячів, які за допомогою неадекватних журналістів та членів своїх політичних структур під час мирної акції озброєні ножами, бітами, металевими трубами, петардами, сльозогіним газом та іншими предметами намагаються всіма методами налаштувати громадян проти поміркованих та зважених кроків влади, зірвавши підписання угоди з ЄС та очолити Україну.
Тому хотілося б застерегти простих українців, що збираються на мирні заходи: діяти як у Львові, а саме не допускайте на мирні зібрання «брехливих», неадекватних та з «фашистськими поглядами і намірами» лідерів опозиції разом з їх озброєними «провокаторами», не піддавайтеся на їх провокації, бо ми ще довго будемо знаходитись за межами цивілізованої Європи та світу.

Катерина Журавльова, "Аргумент

Просмотров: 564 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner