ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 07:54:07
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 23 » Кличко зі своїми спортсменами-відморозками, «автомайданівцями» та «правим сектором» перейшли межу
13:52:19
Кличко зі своїми спортсменами-відморозками, «автомайданівцями» та «правим сектором» перейшли межу

Віталій Кличко, ігноруючи мирні перемовини з владою, та бажаючи вкрай що зайняти президентське крісло, поставив ставку на найбільш агресивних мітингувальників та домовився з лідерами так званого «правого сектору» та «автомайдану» про спільні дії. Це найбільш агресивні породілля некерованого «євромайдану». Структури, які увійшли до «правого сектору» взагалі ріжуть слух – «Чорний комітет», «Білий молот», «Реактор», «Тризуб», «Соціал-національна асамблея», УНА-УНСО та інші. 
На жаль, їх спільні дії не є мирними, та робляться більше вночі. Так, вчора вночі сам В.Кличко зі своїми спортсменами-відморозками, представниками «правого сектору» та «автомайдану» граючи роль провладних «тітушок» куролесив Києвом. Групи бандитів за кермом маршрутували нічними вулицями столиці та творили безлад, трощили та підпалювали автівки, нещадно били пересічних громадян, які потрапляли їм на очі. У хід йшло все – кулаки, металеві палиці, прути та кастети.
Тепер вже усім стало зрозуміло, що лідери опозиції повністю перетнули межу дозволеного та звернули свій погляд на крайніх радикалів за допомогою яких хочуть прийти до влади.
І те, що пролилася кров та є людські жертви назавжди тягарем ляже на Кличків, Тягнибоків, Яценюків та їм подібних нелюдів…

Просмотров: 571 | Добавил: Admin | Теги: Кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner