ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 26.04.2024, 19:05:50
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Посол США поселив мітингувальників в Михайлівському соборі
08:49:35
Посол США поселив мітингувальників в Михайлівському соборі
Увечері 29 листопада учасники київської акції прийняли резолюцію, призначивши народний схід на полудень 1 грудня. Опозиціонери сіли в свої шикарні автівки та швидко роз’їхалися по не менш шикарних домівках, можливо ще хтось, на кшталт Кличка, встигне «зганяти» і до Європи на weekend. Наразі про тих, хто приїхав на євромайдан до Києва з інших регіонів ніхто навіть не згадав. Вони залишилися самотньо блукати по спорожнілому нічному Києву наодинці зі своїми думками про теплий нічліг та скромну вечерю, адже квиток, як виявилося, був проплачений лише в один бік. Вони відпрацювали свою роль масовки, тому можуть йти на всі чотири сторони.
Частина євромітингувальків рушила на Софійську площу, де вони намагались потрапити до Софійського собору, однак їм ніхто не відчинив двері. Далі вони рушили до Михайлівського собору. Ченці собору гостинно їх прийняли, дали чай та булочки. Ченці не проти, щоб люди були на території монастиря, але вони просять не проводити там мітингів, не втягувати їх у політику та не переносити євромайдан до собору. «Ні для кого ворота не зачинені, але це все таки територія монастиря», - зазначають представники прес-служби собору. Фактично, ченці їм допомагають чим можуть. З мітингувальниками знаходиться і співачка Руслана, а де ж наша «ОО» і компанія?
Наразі євроактивісти, зрозумівши, що «ОО» і компанія вже давно в Європі, принаймні про це свідчить їх спосіб життя, намагаються самостійно розробити майбутній план дій та пишуть петиції до Посольств іноземних держав про подальше сприяння у євроінтеграційному процесі. Посол США в Україні Дж. Пайетт спромігся лише на те, що звернувся з проханням до патріарха Філарета посприяти створенню на території Михайлівського собору штабу опозиції. Філарет шокований такими заявами американця, адже навіть німці в воєнний час до святині відносилися з більшим пієтетом.

Катерина Журавльова, "Аргумент
Просмотров: 652 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner