ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 19:42:52
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 23 » Послы США и ЕС финансируют ... кровопролитие в Украине
16:01:57
Послы США и ЕС финансируют ... кровопролитие в Украине
Як відомо , щоб реалізуваті будь -який бізнес -проект необхідні гроші . А для реалізації масштабного проекту необхідні значні фінансові ресурси .
Такоже відомо , что більшість відоміх в мире ФІНАНСОВИХ афер булу побудовали у вігляді т.зв. « Пірамід » , наслідком ДІЯЛЬНОСТІ якіх збагачуваліся їх засновника , а Інші учасники проекту банкрутілі .
Останні Політичні події в Україні засвідчілі з'явиться Нової фінансово- ПОЛІТИЧНОЇ «Піраміди » под назв « євромайдан » , засновниками Якої вітупілі ЛІДЕРИ опозіційніх сил А.Яценюк , В.Кличко та О.Тягнибок .
Для реалізації започаткованої ними фінансово- ПОЛІТИЧНОЇ афери політики залучили колосальні фінансові ресурси за рахунок іноземних та українських спонсорів проекту « євромайдан ».
Ні для кого не є секретом , что найбільше за ОБСЯГИ фінансування « євромайдану » здійснюється за помощью дипломатично каналів США ( від Державного департаменту США , « Міжнародного центру ім. Вудро Вільсона » , Міжнародного Фонду «Відродження» , ......... ) та ЄС ( Центру німецької культури « Widerstrahl » , Європейський фонд ПІДТРИМКИ демократії ......... ) , у зв'язку Із тім , что ЛІДЕРИ опозіції та їх фінансові спонсори не бажають втрачають Власні кошти для забезпечення йо Функціонування (оплата автоперевезень учасников протестних ЗАХОДІВ Із західного регіону , грошова винагорода за долю у масових заходах учасникам « євромайдану » , придбання продуктів харчування , теплих промов , наметів ) .
За підрахункамі ФІНАНСОВИХ аналітіків , на утримання « євромайдану » Інституції США та ЄС віділілі около 250 млн. долларов , розраховуючі на євроінтеграційній бліцкріг України та перспективу переформатування української влади на свою возбудить уголовное дело .
Вікорістовуючі свое становище , ЛІДЕРИ опозіції та « євромайдану » намагають прівласніті Частину віділеніх іноземцямі коштів , вікорістовуючі для цього чісельні тіньові схеми для їх розкрадання ( системи т.зв. « відмівів » та « відкатів » у відносінах з постачальником продуктів харчування , теплого одягу , дизельного палів для обігріву наметів ТОЩО ) .
Незважаючі на декларування відданості європейськім цінностям та оголошення Війни Корупції , ЛІДЕРИ « євромайдану » розподілілі СФЕРИ свого впліву на найбільш прівабліві его Частини - « Орендовані » ними Адміністративні Будівлі Федерации профспілок України , Київської МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ адміністрації та Жовтневого палацу , на забезпечення жіттєдіяльності якіх віділяються колосальні фінансові та Матеріальні ресурси .
Незважаючі на щедрість своих заокеанськіх та європейськіх сімпатіків , ЛІДЕРИ опозіції зазіхають даже на добровільні Внески від пересічних громадян та підприємців та підприємств , збір якіх здійснюється безпосередня в Генштабі євромайдану - Федерации профспілок України . Значний частина зібраніх ними коштів дерибаном уповноваженими ПРЕДСТАВНИК ВО « Батьківщина» , ВО «Свобода» та « УДАР» , Які « ретельно » контролюють процес надходження добровільніх внесків . За годину Існування « євромайдану » , до Скарбничка Будинку профспілок щоденно надход около 100 тис.. гривень , Які були добровільною пожертвує українських громадян та дрібніх предпринимателей .
Зокрема , від ВО «Батьківщина » « смотрящим » за народною Скарбничка є народний депутат України С.Кубів та відповідальний за фінансування « сотніків євромайдану » , А.Парубій , Який «по справедливості » розподіляє кошти среди своих підлеглих , які не забуваючі и про особистий кишеню .
Відповідальнімі за збір ФІНАНСОВИХ надходження у Будинку профспілок для « євромайдану » від ВО «Свобода» є народний депутат України І.Мірошніченко , якому «правильно» рахувати кошти допомагає его компаньон - екс- кандидат у нардепи Ю.Левченко .
Слід Зазначити , что « свободівець » Левченко має такоже свой ​​особистий та партійній « Інтерес» у одному Із ласіх шматків « євромайдану » - Кіївській міській державній адміністрації , на утримання Якої щедрі заокеанські благодійнікі віділяють кошти .
Незважаючі на недостатній контроль над фінансами « євромайдану » у Будинку профспілок , партія «УДАР» взяла реванш у КМДА , поставивши Головня фінансовим « смотрящим » свого однопартійця О.Гарягу , Який з користи інтегрується до ЄС разом з іншімі комендантами - нардепами - ударівцямі С. Аверченко та В.Чугунніковім .
Паралельно контролюють цею « важливо» процес керівнікі Кіївського осередку ВО «Батьківщина» Ю.Одарченко та С.Тріщановіч , Які за кошти « євромайдану » прікрашають свою сіру буденність прісутністю чарівніх осіб з прославленої на всю країну столічної Кільцевої дороги.



Такоже , нічне дозвілля з особами найдревнішої в мире Професії за кошти « євромайдану » Постійно проводити лідер ВО «Свобода» О.Тягнибок , Який відкрів для дам особисту нічну Приймальна у своих апартаментах в Будинку профспілок України .
Довгими революційнімі ночами , разом Із своим побратимом Р.Кошулінськім , О.Тягнибок розповідає їм про євроінтеграцію та націонал - патріотизм .
У своих євроінтеграційних Прагнення О.Тягнибок орієнтується на Німеччіну , від Якої планує отріматі фінансування через Центр німецької культури « Widerstrahl » на Розвиток « своєї » національної ідеї .
Чи не обходитися на « євромайдані » и без брутального кріміналу , до Якого виявило патологічну Схильність « охоронці » КМДА - Активісти ВО «Свобода» та ГО «Спільна справа ». После п'яних дебошів та бійок Із поножовщина « липові » націонал - патріоти перейшлі до відкритого грабунку та крадіжок державного та особістів майна співробітніків КМДА . Під керівніцтвом комендантів КМДА - свободівців Е.Леонова та Р.Андрійка , « охоронці у масках » у нічний годину пронікають до службових кабінетів та вівозять Приватним автотранспортом Особисті РЕЧІ держслужбовців , комп'ютерну та побутову техніку .
Альо Справжня фінансовою «акул євромайдану » є партія ВО «Батьківщина» , ЛІДЕРИ Якої А.Яценюк та А.Кожем ' якін взяли под особистий контроль УСІ фінансові потоки « євромайдану ». Незважаючі на особисту зацікавленість у « справедливому » розподілі бюджету на утримання Будинку профспілок та КМДА , зазначені особини контролюють фінансування Жовтневого палацу через свою помічніцю , народного депутата України Л.Денісова.
Зокрема Л.Денисова , вікорістовуючі свои Давні зв'язки з керівніцтвом гіпермаркету «АШАН » , будинкових про постачання на « євромайдан » продуктів харчування , Які здійснюються через підставні ПРИВАТНІ ПІДПРИЄМСТВА , по завіщенім цінам , через систему « відкатів » у розмірі 30 %. Неодноразово на « євромайдан » под вигляд добротно продуктів харчування завозилася продукція сумнівної якості .
Із викладеня становится очевидним факт Перетворення « євромайдану » на популярній комерційний бренд та прибутковий особистий и партійній бізнес лідерів опозіції та їх близького оточення , першочергових Завдання Якого є Залучення новіх інвестіцій в український єврореволюційній проект та подалі переведення їх на ПРИВАТНІ таємні рахунки .
З цією метою очільники партій ВО «Батьківщина» , ВО «Свобода» та « УДАР» намагають актівізуваті протестну діяльність « євромайдану » та отріматі у свое Розпорядження Нові заокеанські фінансові ресурси .
При цьом , смороду прагнуть залізті у кишені як до пересічних громадян так и до своих ФІНАНСОВИХ спонсорів , бізнес якіх Вже « тріщіть по швах » від колосальний ФІНАНСОВИХ навантаженості .
Для реалізації перспективного бізнес - плану , ЛІДЕРИ опозіції відкрівають через підконтрольні їм Громадські організації розрахункові банківські рахунки для збору добровільніх пожертвує на діяльність « євромайдану » та організацію и проведення безстроковіх акцій протесту в м.Києві та регіонах . Переважно частина зібраніх коштів проходити через системи т.зв. « Відмівів » - « відкатів » та осідає в Кишеня організаторів « євромайдану ».
Зокрема , систему збору коштів ВО «Батьківщина» Контролює народний депутат України М.Мартіненко , Який вікорістовуючі лідера ГО «Кияни - за реформи » О.Ледовськіх відкрів відповідні розрахункові рахунки у ПАТ « Діамантбанк » , власником Якого є « любий друг » Д.Жванія ( р / р № № 26007306890 , 26007307690 ) .
За збір коштів від партії «УДАР» відповідають народні депутати України М.Агафонова , О.Бєлькова та О.Продан , яка одночасно очолює ГО « Всеукраїнське об'єднання малого та СЕРЕДНЯ бізнесу « Фортеця » ».
Зокрема , вікорістовуючі свое становище та відповідній Вплив на середовище предпринимателей , О.Продан Контролює фінансові надходження до партії «УДАР» , Які , нібіто , Використовують політсілою для ПІДТРИМКИ жіттєдіяльності « євромайдану ».
Вести « конструктівні переговори » з комерсанти О.Продан допомагає керівник Кіївського осередку «Фортеці » С.Бойко , Який нерідко вдається до шантажу та відкритих погрозити тім підпріємцям , Які відмовляються допомагаті « євромайдану ».
Зокрема , О.Продан та О.Бойко шантажують незговірлівіх предпринимателей перспективою Закриття їх бізнесу , у випадка приходу партії «УДАР » до влади после перемоги В.Кличка у Президентський Вибори 2015 року .
Одночасно « трімає в тонусі » керівніків регіональніх осередків та ФІНАНСОВИХ спонсорів партії «УДАР» ее « сірий кардинал» , народний депутат України В.Ковальчук , Який вімагає Збільшення обсягів фінансування « євромайдану » та забезпечення оплати для прибуттів до століці партійніх актівістів .
Посилений ТИСК лідерів опозіційніх сил на українських спонсорів « євромайдану » віклікає незадоволення у середовіщі представніків малого и СЕРЕДНЯ бізнесу та предпринимателей , у зв'язку Із їх фінансовою віснаженістю та непрозорістю системи розподілу матеріальної допомога на его утримання .
Підпріємці -виробником продуктів харчування , Які Забезпечують на безкоштовній Основі « євромайдан » , обурені чисельного фактами махінацій уповноважених за господарську діяльність представніків опозіції , Які скеровують НАДАННЯ продукцію у роздрібні торгівельні мережі століці .
Зокрема , Бл и президент групи компаний « Терра Фуд » , власник торгової марки « Тульчинка » С.Войтовіч виявило продукцію власного виробництва у продуктових магазинах м.Києва , з Якими зазначене предприятие НЕ співпрацює .
Такоже незадоволені діяльністю організаторів « євромайдану » постачальники дизельного паливо для обігріву наметів мітингувальників , Які Неодноразово виявляв факти его брутального розкрадання . З віділяємої щоденної норми для обігріву наметів - 25 літрів смальни на один намет , « кмітлівімі євромайданівцямі » вікорістовується Всього 15 л .
Оцінівші возможности та увесь Потенціал особіст збагачення , аналогічну фінансову піраміду намагають побудуваті аутсайдеру « євромайдану » - маргінальні політики та чісельні ЛІДЕРИ маловідоміх Громадському об'єднань .
Зокрема , чісельні рахунки у банках для « ПІДТРИМКИ » євродемократії заокеанськімі та Європейськими спонсорами відкрівають ЛІДЕРИ нещодавно створенного Громадського руху «Третя Українська Республіка » Ю.Луценко та Р.Безсмертний , координатор Громадської ініціативи «Воля» Є.Соболєв та керівник Громадського руху « Автомайдан » , голова Правління ГО « Соціально відповідальне суспільство» Д.Булатов ( р / р № 26001500081032 ) .
Як відомо , люба фінансова « піраміда » приречена на крах , тому, что у ее основу закладені Ілюзія Отримання надпрібутків та потенційній обман ее владніків .
Ілюзорність євроінтеграційної фінансово- ПОЛІТИЧНОЇ «Піраміди » под назв « євромайдан » такоже очевидна , ТОМУ ЩО у ее основу закладені агресівні національні Інтереси США та країн ЄС , державна зрада та Прагнення збагачення опозіційніх політіків ( А.Яценюка , В.Кличка та О.Тягнибока ) , обман простого трудового народу под прикриття патріотізму та національної ідеї .
Просмотров: 519 | Добавил: Admin | Теги: финансирование Евромайдана | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner