ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 29.03.2024, 13:43:15
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Октябрь » 1 » Открытое письмо помощника нардепа Швайки
18:21:19
Открытое письмо помощника нардепа Швайки
Голові Верховної Ради України В.Рибак
Голові фракції ВО «Свобода» у Верховній
Раді України О.Тягнибоку
Народному депутату України І. Швайці
Відкритий лист
Я, Данченко Віктор Іванович, звертаюсь до Вас з відкритим листом.
Довгий час я займаюсь адвокатською практикою в місті Антрациті Луганської області та спеціалізуюся на захисті прав водіїв і власників транспортних засобів. Я є директором Адвокатського бюро «Данченко і Партнери», директором юридичної фірми «Авто-Юрист», судовим експертом «Дослідження обставин ДТП», головним редактором газети «Автоюрист», Головою громадської організації «Захист прав водіїв» і правозахисником.
У місті Антрациті у мене відкрита громадська приймальня за адресою вул. Кірова 1/31, де я приймаю всіх постраждалих від корупції на дорогах, і в правоохоронних органах.
У березні цього року Ігор Швайка, куратор Луганської області від ВО «Свобода» запропонував мені стати своїм представником в місті в статусі помічника народного депутата України. Розглядаючи його пропозицію як можливість реалізувати свої подальші плани у сфері боротьби з корупцією в органах Державтоінспекції та правоохоронних органах, для захисту прав водіїв, я погодився. Однак я сильно помилявся, сподіваючись, що ВО «Свобода» зацікавлена в захисті прав українських громадян. Якраз навпаки. Зовсім недавно, по раніше обумовленій домовленості з Ігорем Швайкою, я приїхав до Києва для надання зібраного мною за багато років моєї практики матеріала до Комітету Верховної Ради з боротьби з корупцією. Однак Ігор Олександрович так і не знайшов можливості зі мною зустрітися, пославшись на справи політичні.
Незважаючи на це, користуючись статусом помічника народного депутата України, я все ж потрапив у парламентський комітет з боротьби з корупцією.
Але і тут мені були не раді, всім своїм виглядом давши зрозуміти, що їм це не цікаво, у них в Раді зовсім інші функції і завдання. АЛЕ ЯКІ завдання можуть бути важливіше допомоги суспільству у боротьбі з корупцією?! За що цим депутатам платять гроші? У розмові зі мною Анатолій Гриценко - партнер ВО «Свобода» по коаліції, пояснив наступне: «А. Ви з Луганської області, тоді звертайтеся на Банкову. Луганська область за кого проголосувала? »Зовсім по іншому повівся Геннадій Москаль, перший заступник Комітету Верховної Ради з боротьби з корупцією, який приділив мені час, уважно вислухав і пообіцяв допомогти. Я передав йому пакет копії документів, за якими за законом необхідно залучати до кримінальної відповідальності слідчих, прокурорських працівників і суддів.
Раніше, на особисте прохання Ігоря Швайки, абсолютно безоплатно я відкрив у своєму офісі громадську приймальню народного депутата, прикрасивши її партійною символікою. Завдяки цьому я став для місцевого населення зневажаємим «пособником фашистів», піддавався постійним нападкам з боку жителів, вступив у конфлікт з контролюючими структурами та органами місцевого самоврядування. Однак навіть це не стало для мене перешкодою для захисту своїх ідеалів, в які я свято вірив. Більше того, це підстьобнуло мене до ще більш активної роботи, я бажав довести, що народ помиляється, що не підтримує ініціативи націоналістів. Але народ, як завжди, виявився правий - помилявся я.
Я неодноразово організовував народному депутату зустрічі з активом міста Антрацита, зокрема, з працівниками рудоремонтного заводу, жителями будинків по вулиці Кірова які руйнуються та інші.
Ігор Олександрович багаторазово обіцяв їм допомогти у вирішенні їхніх проблем, заявляючи, що «Свобода» - єдина сила в Україні, яка працює в інтересах українців, і готова по справжньому боротися з корупцією Однак минали місяці, а Швайка так і не спромігся зробити хоч що - небудь з обіцяного для вирішення проблем антрацитівців. Люди приходили до мене як до його помічника і запитували, зрушилися з мертвої точки їхні запитання, але мені нічого було їм відповісти і було просто соромно дивитися їм в очі.
Тоді я почав розуміти, що за всіма багатообіцяючими діями Ігоря Олександровича стоїть виключно бажання «попіаритися». І вся ця біганина з прапорами і псевдопатріотичним оскаженілим націоналізмом по області просто прикриває банальну бездіяльність, непрофесіоналізм, жагу до влади і наживи.
Ігор Олександрович! Я повернув Вам назад моє посвідчення помічника нардепа від ВО «Свобода» як марний папірець з підписом нечесної людини. Воно ганьбить мою репутацію чесного адвоката, правозахисника Приміряйте цю роль на когось іншого - адже бажаючих нажити політичний капітал на народному горі у нас хоч греблю гати.

А мені з Вами не по дорозі.

З повагою ,Віктор Данченко.
Просмотров: 787 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner