ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 29.03.2024, 11:43:16
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Декабрь » 6 » . Опозиція постійно погоджує дії з Послами США, Німеччини та ЄС
15:26:07
. Опозиція постійно погоджує дії з Послами США, Німеччини та ЄС
Одна голова добре, а дві – краще, у опозиції цих голів аж три, але, очевидно, що це не йде їм на користь. На Майдані і у мережі Інтернет майже кожен питає: що робимо далі? А триголова опозиція не може дати відповіді, бо сама не знає, що робити далі. Цікаво, чи є у опозиції план подальших дій? План, який має працювати на оголошену стратегічну мету, бути всебічно продуманим, конструктивним і реалістичним. Доречи, мету вступу України до ЄС, а не захоплення влади будь-якою ціною, що декларується ними в останні дні. Майдан прийшов не до опозиції, майдан зібрався не для того, щоб здобувати їм владу та задовольняти їх політичні амбіції. 
Майдан йшов у Європу, а під керівництвом опозиції прийшов до блокування державних інституцій, сталося як у тій приказці: «хотілося як краще, а вийшло як завжди». Майдан хотів отримати європейське майбутнє, а отримав – опозиційне сьогодення. Наразі, заблокували мерію, будинок профспілок, Жовтневий палац. Що далі? Далі триголова опозиція заблокувала трибуну Верховної ради, зірвавши проведення засідання парламенту. Невже, це все на що вони здатні, а де ж реальні кроки, дiї та вчинки? Ні, не все.
Лідери опозиції  Кличко та Яценюк постійно погоджують свої дії з послами США, Німеччини і ЄС. Вони бояться крок зробити, не порадившись з закордонними політиками. Мимоволі виникає питання про те, наскільки українська триголова опозиція є українською та самостійною. На кого працюємо та під чию дудку танцюємо, панове? Чому щодня о пів на восьму вечора, ні хвилиною пізніше, ви звітуєтеся перед американцями та європейцями, детально інформуючи їх про розвиток подій, а на питання Майдану відповісти не можете? Адже на вулиці, наразі відстоюючи скоріше ваші, ніж свої інтереси мерзнуть не американці та європейці, а пересічні українці.
Відповідь очевидна, ні Європа, ні США не люблять і не фінансують самостійних політиків. Отже, з великою ймовірністю можна припустити, що триголова опозиція – ніщо інше, як маріонетки в руках досвідчених закордонних політиків. Тому є сенс задуматись, чи готова Україна стати сценою для випробувань демократії на експорт, провідниками якої стануть Яценюк, Кличко та Тягнибок.

Сергій Поличевський, "Политический герменевт
Просмотров: 509 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner