ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 29.03.2024, 07:13:52
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Ноябрь » 4 » І «УДАР», і «Свобода» наввипередки бігають у Посольство США за інструкціями
09:39:08
І «УДАР», і «Свобода» наввипередки бігають у Посольство США за інструкціями

Осінній марафон опозиціонерів до американської кормушки продовжується. Цього разу естафетна паличка потрапила до заступника голови партії «УДАР» В.Ковальчука, який 28 жовтня був помічений в обіймах представників Посольства США. Поруч з ним, в тих же обіймах вдалося розгледіти особистого радника Кличка-старшого пана Шамшура.

Чесно кажучи, пан Шамшур досить часто буває у штатівському представництві. Він, свого роду, партійний перекладач та хранитель таємних переговорів. Ударівці ж не можуть і українською слова в речення скласти, не те, щоб просити грошей в іноземному посольстві. От і беруть з собою Шамшура в ролі підготовленого парламентаря та коректора ляпів.

До речі, як стало відомо з табору «Свободи», наступного тижня до Посольства США збирається їхати сам пан Тягнибок. Проте, рейхсфюрер «Свободи» поїде на за грошима. Грошей Тягнибоку назбирали місцеві поліцаї, які з моменту приходу до влади активно доять Тернопільську та Львівську області. Головний побратим країни поїде за порадами, як будувати партійну політику.

Мета у Тягнибока «благородна»: як зробити так, щоб його партію не порівнювали з «SS», а хто краще американських політиків вміє нав’язувати людям свою правоту.

Ось так і минає осінь у лідерів «об’єднаної опозиції». Кожен тиждень хтось неодмінно оббиває пороги на Танковій чи Покровській, сподіваючись на чергову матеріальну чи емоційну подачку.

Джерело: http://blog.censor.net.ua/


Просмотров: 606 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner