ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 29.03.2024, 15:03:23
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 27 » Гестаповці Майдану живуть із комфортом
11:24:07
Гестаповці Майдану живуть із комфортом

Для активних прихильників чергової української революції, що захоплені проявами «свідомості», деякі речі «народної боротьби» залишаються за глухими лаштунками. У буквальному та алегоричному розумінні.Пересічному громадянину, який увійшов у коло співчуваючих, а то й більше – віддався магії «єдиного народного подиху» у самому епіцентрі подій, якось не досуг розмірковувати про глобалізми. На це є «вожді революції». В них голова велика – нехай і думають! До чого призводять «медитації могутньої трійки» мали змогу побачити не лише широка громадськість та світова спільнота, а й майданні бувальці, які неодноразово виказували  свою підтримку дружнім свистом.

Проте, наводити хронологію подій, що стали набуттям громадськості, жодного сенсу не має. Власне, як і наводити аргументи  на користь однієї чи іншої сторони. Для бажаючих дати волю самовираженню існують форуми.
Краще, повернемось, точніше – лише спробуємо привідчинити глухі майданні лаштунки. Мені «пощастило» зазирнути за них лише завдячуючи випадковості. Справа в тому, що неподалік від стоматологічного кабінету, який я відвідую, на вулиці Гончара, 33, знаходиться офіс «Народного руху України». Останнім часом біля входу у під’їзд з’явились кремезного виду хлопці, зовнішній вигляд яких не залишає жодних сумнівів про причетність до революції. Деякий час потому тайна посилення охорони відкрилась. Виявляється, хлопці, що квартируються на Гончара, входять до «бойової сотні євромайдану». Міняються сотники тричі на добу. Більше того, де хто з них із задоволенням хизувався перед місцевими власною зброєю!
Для тих, хто не мешкає у столиці, скажу, що вулиця Гончара розташована в історичному центрі Києва, де ціни на житло межують із здоровим глуздом. Отже, поки занадто романтичні революціонери, намагаючись зігрітись, скачуть на своєму майданному квадратному метрі, «втомлені» сотники із комфортом відновлюють сили у мальовничій частині старовинного Києва.

Просмотров: 572 | Добавил: Admin | Теги: Эвромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner