ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Четверг, 28.03.2024, 22:05:53
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2014 » Январь » 27 » Фашисти та екстремісти з майдану лякають українське єврейство
13:24:28
Фашисти та екстремісти з майдану лякають українське єврейство

«Скажите, а погромы будут?» – саме ця цитата із старої радянської кінострічки сьогодні набула найактуальнішого звучання. У комедійному фільмі режисер вклав її в уста впізнаного представника древнього народу. Проте, сьогодні у настроях сучасників – представників української єврейської діаспори – жодної жартівливої ноти.
Від початку протестів у столиці приводів для турбування виникло безліч. Тем більше – протягом останнього тижня, які остаточно означили радикально-екстремістський характер «мирного» протесту. Від 19 січня новинні повідомлення про перебіг подій констатують очевидну радикалізацію революції. Мобілізація на передових «Правого сектору», «Спільної справи» та «Радикальної партії», доброго гумору діаспорі, вочевидь, не додають. Тим більше – при очевидній підтримці українського революційного руху збоку європейської спільноти.
Наголосити на необхідності дотримання виваженості в оцінках  та висловлювань на підтримку протестуючих мають учасники міжнародного семінару до Дня пам’яті Голокосту, що відбудеться 27 січня у Дніпропетровську. У заході, на якому головуватиме Головний Рабин Дніпропетровського регіону Ш.Камінецький, візьме участь віце-президент американської єврейської громадської організації  «The JerUSAlem Conektion» Н.Нііза. 
Вочевидь, сьогодні українські євреї, більш, ніж будь-хто, розуміють «перспективи» ескалації антисемітизму та ксенофобії, що традиційно «супроводжують»  ідеологію радикальних політичних сил та рухів.    

Просмотров: 533 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner