ЛКСМУ - Луганский областной комитет
Пятница, 19.04.2024, 12:31:49
Приветствую Вас Гость | RSSГлавная | Регистрация | Вход
Переливающиеся ссылки

Группа "Коммунистический Фронт Луганщины" в "ВКонтакте"

Меню сайта
Форма входа
Архив записей
Главная » 2013 » Декабрь » 4 » Бойню на Банковій влаштували УДАРІВЦІ
17:35:47
Бойню на Банковій влаштували УДАРІВЦІ
Так склалося, що на сьогоднішній день головною найбільш бурхливою темою обговорення українською та іноземною громадськістю стали події, які відбуваються в нашій державі під час т.зв. «Євромайдану». Особливо події, які відбулися 1 грудня 2013 року, коли купка провокаторів намагалася спочатку штурмувати Адміністрацію Президента, а потім знести пам’ятник Леніну. Як відомо під час саме цих подій, постраждала найбільша кількість цивільних та працівників правоохоронних органів.
Найбільше, що турбує громадськість, так це питання – кому насправді було вигідно влаштування побоїща на столичних вулицях?! Адже відповідь не обов’язково вкладається в два слова – «Партія регіонів»…
Як відомо, гармидер в центрі Києва влаштували праворадикальні молодики «Братства» на чолі з Дмитром Корчинським, які вже півтора десятків років не дають спокійно жити мешканцям української держави. Отож, після подій на Банковій та пам’ятника Леніну, серед мешканців столиці почалися дискусії – хто і скільки заплатив представникам «Братства» за огидну поведінку в Києві?! І головне - навіщо…
Що ж вдалося з’ясувати? Насправді, виявляється «збіговисько» Корчинського останні роки «підживлюються» структурами, близькими до колишнього мера Одеси, а нині члена депутатської фракції УДАР у парламенті Едуарда Гурвіца. Не віриться?! Тоді наводимо вам факти… 
Не так давно, лише місяць тому Едуард Йосипович з Дмитром Корчинським оголосили про старт загальноукраїнського антикомуністичного проекту, який, серед іншого, передбачає законодавчу заборону на діяльність Компартії. Погодьтеся, недільна атака «братчиків» на київський пам'ятник Леніну навпроти Бессарабського ринку як раз найбільше вписується в даний «порядок денний».

А тепер найголовніше… Наступного дня, тобто 2 грудня, працівниками УМВС та УДАІ у Вінницькій області за порушення правил дорожнього руху було зупинено автомобіль марки BMW X5, д.н. АВ 5138 ВО, який, як виявилося, належить нікому іншому як депутату Вінницької міської ради від «УДАРу» Олегу Легезі, який, між іншим, також є помічником народного депутата України Геннадія Ткачука. 

Так ось, під час ретельного огляду вказаного транспортного засобу, зважаючи на постать порушника – огляд проводився з понятими та безпосередньо фіксувався журналістами ТРК «Україна», в салоні автомобіля «ударівця» знаходилися бронежилети, гумові кийки та шоломи співробітників спецпідрозділу «Беркут», які недорахувались спецпризначенці після київських подій.
І невже після таких аргументів, лідер «УДАРу» Віталій Кличко, який в усе горло кричав про провокації влади, буде й далі запевняти український народ про свою непричетність до масових заворушень… Що ж, тоді чекаємо пояснень та чергових виправдань пане, можливо майбутній, Президент!

"OnLine Report"

Просмотров: 526 | Добавил: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Ссылка на печать
Александр Камышов © 2024
R-Banner